Бесплатна обука „На заједничком путу учења“

Драго нам је да поделимо информацију и заинтересоване колеге позовемо на бесплатну обуку На заједничком путу учења, коју Министарство просвете и Завод за унапређивање образовања и васпитања организују у сарадњи са СУРС-ом и УНИЦЕФ-ом у оквиру Компоненте 2 пројекта „Инклузивно предшколско васпитање и образовање“ који Министарство реализује уз помоћ зајма Светске банке.

Обука је акредитована и налази се на Листи програма од јавног интереса коју је решењем одобрио министар, а реализује се током тре недеље у потпуности у онлајн окружењу.

 Циљ обуке је оснаживање учесника за јачање партнерства између два нивоа образовног система (предшколско и основношколско) кроз разумевање промена у предшколском васпитању и образовању (увођење нових Основа програма ПВО, Године узлета), снажније повезивање и препознавање заједничких вредности у грађењу подршке деци и породици приликом преласка из вртића у школу.

Обука је намењена учитељима, а почетак реализације је понедељак21. август.

Пријава за похађање обуке је отворена до 1. августа и се врши попуњавањем формулара доступног на:

https://forms.gle/cSYGyn3Mc2JK3QwDA

Сви учесници који ће похађати обуку ће након 1. августа од Завода за унапређивање добити информацију о неопходној регистрацији за обуку, као и остале информације потребне за похађање обуке.

Scroll to Top