zs     su   konkurski manifestacije        

Почетна Конкурси, манифестације локалних друштава Позив на последњи бесплатни акредитовани вебинар "Са стручњацима на вези - безбедно током пандемије" 21.9.

Позив на последњи бесплатни акредитовани вебинар "Са стручњацима на вези - безбедно током пандемије" 21.9.

novostiСа циљем што безбедније реализације васпитно-образовног процеса у установама у новој школској години и у жељи да запослени у образовању добију релевантне и поуздане одговоре на сва питања и дилеме о свим начинима заштите у току пандемије од стране медицинских стручњака, уз подршку УНИЦЕФ-а и у сарадњи са Друштвом директора школа Србије, Педагошким друштвом Србије, Савезом удружења медицинских сестара предшколских установа Србије и Удружењем стручних сарадника и сарадника предшколских установа Србије, Савез учитеља Републике Србије организује АКРЕДИТОВАНИ ВЕБИНАР „СА СТРУЧЊАЦИМА НА ВЕЗИ – БЕЗБЕДНО ТОКОМ ПАНДЕМИЈЕ“
Говоре:
Др Драгослав Поповић, саветник УНИЦЕФ-а за имунизацију и јавно здравље
Др Владан Шапоњић, специјалиста епидемиологије, Институт за јавно здравље Србије „Др Милан Јовановић Батут“
Др Ана Банко, доцент, специјалиста микробиологије са паразитологијом, Институт за микробиологију и имунологију Медицинског факултета Универзитета у Београду
Након два успешно реализована вебинара, предстоји реализација последњег и то 21. септембра од 18:00 путем YouTube канала. Вебинар је намењен свим запосленима у установама предшколског, основношколског и средњошколског образовања.
Вебинар је бесплатан за учеснике који ће добити уверење о похађању стручног скупа од 1 бод.
ПРИЈАВА се врши путем линка: https://forms.office.com/r/tRQebh0pzN и учесници ће потом добити линк за приступ путем ког ће моћи да похађају вебинар са било ког уређаја који је повезан на интернет.
Sa-strucnjacima-na-vezi-21.9

Иди горе

Прaтите нас на

Copyright © Савез учитеља Републике Србије 2022

Дизајн и израда: Учасофт.