zs     su   konkurski manifestacije        

Почетна Издавачи Креативни центар

Креативни центар

Додатни материјали за ученике од I до IV разреда основне школе

jezičke.skoliceПредстављамо вам неке од додатних материјала Креативног центра који учитељима могу помоћи у раду.
Језичке школице од I до IV разреда основне школе
Језичке школице су збиркe радних листова из језика и књижевности које ученицима помажу да читањем различитих текстова и решавањем задатака овладају вештином коришћења различитих стратегија у освајању нових знања из језика и тумачењу слојева текста. Збирке су конципирана тако да сваки ученик може да напредује, али и да се враћа тежим задацима, према интересовањима и могућностима у одређеном тренутку.
Matematičke.stpeniceМатематичке степенице од I до IV разреда основне школе
Математичке степенице су збирке задатака из математике за утврђивање и увежбавање обавезних садржаја из математике од I до IV разреда основне школе. Основна намена ових збирки је да дете напредује оним темпом који одговара његовим могућностима, интересовањима и мотивацији.
kontrolne.vezbe
Контролне вежбе од I до IV разреда основне школе
Контролне вежбе из српског језика и математике намењене су проверама знања из тих предмета. Вежбе су усклађене са образовним стандардима за наведене циклусе образовања.


Уџбеничка понуда Креативног центра за школску 2017/2018. годину

Znak - Kreativni Centar - CirilicaПредстављамо вам новине у понуди Креативног центра за школску 2017/2018. годину.
Уџбенике из Ликовне културе и Грађанског васпитања можете купити по новим, сниженим ценама. Новост у понуди је и снижена цена комплета за Ликовну културу (уџбеник + радни листови с материјалом за рад) за трећи и четврти разред.
За сва одељења која у школској 2017/2018. години наруче уџбенике Креативног центра за предмете Музичка култура и Ликовна култура, као и за изборне предмете Грађанско васпитање, Лепо писање, Чувари природе и Од играчке до рачунара, обезбеђени су бесплатни примерци за социјално угрожене ученике (у обзир долазе ученици за које Министарство просвете већ набавља бесплатне уџбенике из основних предмета).
Оваквом понудом Креативни центар желео је да изађе у сусрет и наставницима и родитељима, а посебно ученицима из социјално угрожених породица – како би сва деца у одељењу имала исте уџбенике.Udzbenicki.Letak Page 1
За све наставнике који у школској 2017/2018. години поруче уџбенике Креативног центра (најмање 20 ученика) обезбедили смо бесплатне примерке уџбеника за потребе планирања наставе (из свих предмета чија ће се настава изводити према нашим уџбеницима) уз детаљно разрађене наставне припреме са уграђеним образовним стандардима и годишње и месечне оперативне планове.
Наруџбенице за комплетан уџбенички програм Креативног центра за школску 2017/2018. годину, укључујући и уџбенике на језицима мањина, можете преузети сa сајта Креативног центра или затражити мејлом од продајних тимова Креативног центра.
Тим задужен за град Београд
Тел.: 011 2440 659, 011 3820 464, е-mail: Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели
Тим задужен за централну Србију и КиМ
Тел.: 011 3820 483, е-mail: Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели
Тим задужен за Војводину
Тел.: 011 2400 333, е-mail: Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели

Иди горе

Прaтите нас на

Copyright © Савез учитеља Републике Србије 2018

Дизајн и израда: Учасофт.