zs     su   konkurski manifestacije        

Почетна

Наруџбеница за часoпис "Учитељ"

Поштовани,
Часопис "Учитељ" има вишедеценијску традицију и служи за унапређивање педагошке теорије и праксе, богаћење педагошке културе и стваралачких способности просветних радника.
Имамо намеру да у наредном периоду са новом редакцијом, редовношћу излажења и квалитетом објављених радова,створимо услове да „Учитељ“ уђе у категорију М53 Листе часописа за друштвено-хуманистичке науке Министарства просвете Републике Србије.
Слободни смо да Вас позовемо на сарадњу како би садржај наредних бројева часописа „Учитељ“ био квалитетнији и са Вашим радовима. Упутство за ауторе, као и неколико последњих бројева часописа „Учитељ“ можете погледати на нашем сајту: www.surs.org.rs
Сигурни смо да знате да су предности у професионалном развојуоних који објављују стручне радове дефинисане Правилником о стручном усавршавању и напредовању просветних радника као и Посебним колективним уговором. Радове можете слати на мејл: Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели .
У нади да ћете нам слати своје радове за објављивање, искрено се надамо да ћете са задовољством и читати „Учитељ“ па Вам достављамо Наруџбеницу за коју Вас молимо да нам је што пре пошаљете ако желите да Вам достављамо бројеве у 2013. години.

Преузмите:

Наруџбеница за часoпис "Учитељ"

Иди горе

Прaтите нас на

Copyright © Савез учитеља Републике Србије 2019

Дизајн и израда: Учасофт.